BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, September 12, 2010

Sosilawati


time ak baca paper sosilawati hilang,
 ak hope dy pergi melancong ke melencong tp xbgtau anak dy..
 but then bile paper ckp dy may be kena kurung ke ape ke..
n peguam, n pegawai bank n driver dy..
4 org sekali gus..
mmg agak mencuakkan ak..
seyesly, pagi ni tahu2 dy da dibunuh, kejamnya.
kenapa nk bunuh???
tahu x betapa susahnya nk jumpe org melayu yang kaye mcm dy
perempuan yang berjaya mcm dy
apa salah dy sampai nk bbunuh dy.
xkesiankan dy ke
family dy..
anak2 dy
dh la raye2 ni
mcm chics http://www.chicsinred.com/blog/2010/09/12/kejamnya-kau-manusia  cakap. xksah apa pon motifnye tp xbole la nk bunuh org sekejam ni

Cuba la bayangkan kita di tempat sosilawati;
mcm mana keadaan dy sebelom mati
apa yang dy rasa
mcm mana takotnye nk dibunuh
mcm mana sakitnya dan seksanya sebelom mati

sampai sekarang ak still teringat pasal nurin
ak sgt2 takot bila terpikir mcm mn dorg seksa nurin sampai mati..
apa yg nurin rasa..mcm mana dy meraung
kejamkan manusia ni..
mana perasaan
nurin jazlin

tahu la nk upah samseng untuk bunuh org ni setakat 500rggt pon bole dapat.
tapi pikir lah kesan2nya..
mcm mana keadaan org yg kita benci atau aniaya itu sebelum dy mati..

tahu xbetapa susahnya doktor kat hospital nk selamatkan org yang cedera parah kena hentak n org
betapa susahnya mak bapak besarkan anak2..
senang2 je org2 yang kejam dan berhati iblis bunuh.

2 comments:

kasih dania said...

mea, terkejut jgk tin tgk berita n paper hri ni sal sosilawati tu...terkejut kot sl abu die dibuang kt lautt..ganas kot org yg bunuh die n kwn2 die yg lain kn...cian keadaaan mayat tu....org yg wt tu xberperikemanusiaan kn....nauuzibillah, mintk dijauhkn..

Nur Amira said...

tu la,...nauzubillah dr perkara2 mcm ni terjadi kat org yg kita syg mahupun kita benci